Mainos
Mainos

Huhtikuu alkaa keväisessä säässä: Viikonloppuna paikoin +10 astetta

Viikonloppuna etelässä voidaan päästä paikoin kymmenen plusasteen lämpötiloihin. Yöt ovat yhä kylmiä.

Huhtikuu alkaa keväisessä, mutta epävakaisessa säässä. Yöt ovat loppuviikolla laajalti pakkasöitä, iltapäivisin mennään plussalle koko maassa.

Ensi yönä on heikkotuulisessa säässä sumua etenkin rannikon läheisyydessä, mutta perjantaipäiväksi sumut hälvenevät. Länsi- ja Pohjois-Lapissa on päivällä aurinkoista, muualla maassa pilvisyys on runsasta. Etenkin Kainuussa ja Koillismaalla satelee. Pohjois-Karjalassa tulee sadekuuroja ja lännempänäkin sadekuurot ovat mahdollisia. Lämpötila on perjantaina vähän viiden asteen molemmin puolin, etelässä viiden asteen yläpuolella, pohjoisessa alapuolella.

– Lauantaiksi sää muuttuu selkeämmäksi ja poutaisemmaksi maan eteläosassa. Idässä vielä satelee, mutta muuten on poutaa. Lämpötilakin kohoaa päivällä perjantaisia lukemia korkeammalle ja kymmenen astetta saattaa taas mennä etelässä rikki, ennustaa MTV Uutisten meteorologi Visa Salojärvi.

Sunnuntain vastainen yö on jälleen pakkasyö koko maassa, mutta sunnuntaina päivällä lämpötila kohoaa osaksi aurinkoisessa säässä Lapissa muutamiin plusasteisiin, etelässä paikoin kymmenen asteen tuntumaan.

Paikkakuntakohtaiset ennusteet ja sadetutka MTV:n sääsivustolla.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme