Mainos
Mainos

Huijari houkutteli nuoria elokuvaan internetissä

Forssan poliisi etsii henkilöitä, jotka ovat olleet tekemisissä elokuvaohjaaja Pekka Kasurisena esiintyneen miehen kanssa. Mies on harhauttanut intenetissä nuorisoa valheellisilla elokuvalupauksilla.

Poliisi epäilee elokuvaohjaaja Pekka Kasurisena esiintyneen huijarin harhauttaneen internetin keskustelupalstalla nuoria tyttöjä ja poikia katteettomilla elokuvalupauksilla. Mies oli luvannut, että nuorilla olisi mahdollisuus päästä ensi vuonna kuvattavan suomalaisen elokuvan päärooliin. Koekuvauksia on poliisin mukaan tehty ainakin Forssassa.

Tähteydestä havittelevat ovat saattaneet joutua seksuaalirikoksen tai sellaisen yrityksen kohteeksi. Forssan käräjäoikeus nimittäin vangitsi viikonloppuna 25-vuotiaan miehen epäiltynä seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja pakottamisesta sukupuoliyhteyteen. Poliisin näyttö riitti vangitsemisoikeudenkäynnissä vain
syytä epäillä -perusteisiin. Tutkijaryhmä toivoo saavansa lisää todisteita epäillystä rikossarjasta seuraavaan vangitsemisoikeudenkäyntiin eli ensi perjantaihin mennessä.

Poliisin tietoon tulleet keskustelut alkoivat internetin chat-keskustelukanavalla viime keväällä ja jatkuivat viime kuun loppuun asti.
(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme