Mainos
Mainos

Huippu-urheilijalle on apua tarjolla

Kisapappi, yliopistopastori Leena Huovinen sanoo, että huippu-urheilijoille on apua tarjolla uran jälkeen. Huovisen mukaan sitä pitää vain osata käyttää.

Huovisen mielestä valtaosa urheilijoista ei heikoilla uransa jälkeen, koska urheilijat ovat äärimmäisen kunnianhimoisia ja eteenpäin pyrkiviä ihmisiä.

- Tekisi mieleni sanoa, että katso ihmistä. Urheilijat eivät ole massaa, vaan yksilöitä, sitä on kunnioitettava, Huovinen sanoi Huomenta Suomen lähetyksessä.

Mutta huippu-urheilija voi olla esimerkiksi yksinäinen jo uransa aikana.

- Etenkin yksilöurheilijan pitääkin viihtyä itsensä kanssa, jotta tulosta syntyy. Kolikon toinen puoli on sitten se, että elämä ei tule jaetuksi, muu maailma jää ulkopuolelle, Huovinen totesi.

Huovinen on seitsemän kisapappivuotensa aikana osallistunut 17 arvokisoihin. Tänään Huovinen osallistui SuomiAreenassa Porissa "Itseään tuhoava huippu-urheilu voidaan vielä pelastaa" -keskustelutilaisuuteen.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme