Mainos

Huippukokin ja marttojen vinkit – näin jouluruoka maittaa joulun jälkeen

Jouluaaton jälkeen monen kodin jääkaappi pursuaa jäljelle jääneitä jouluruokia. Laatikoita ladotaan pöytään kolmatta päivää peräkkäin, kinkusta leikataan siivuja leivän päälle. Silti ruoka ei tunnu vähenevän kaapista.

Jos syötävää on tullut laitettua yli tarpeen, voi siitä aaton jälkeen tehdä jotain ihan uutta. Marttaliitto ja huippukokki Hans Välimäki kertovat vinkkinsä MTV3:n lukijoille siitä, miten perinneruoat saadaan maistumaan vielä joulun jälkeenkin.

Kommentoi

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot