Mainos
Mainos

Huippukokin ja marttojen vinkit – näin jouluruoka maittaa joulun jälkeen

Jouluaaton jälkeen monen kodin jääkaappi pursuaa jäljelle jääneitä jouluruokia. Laatikoita ladotaan pöytään kolmatta päivää peräkkäin, kinkusta leikataan siivuja leivän päälle. Silti ruoka ei tunnu vähenevän kaapista.

Jos syötävää on tullut laitettua yli tarpeen, voi siitä aaton jälkeen tehdä jotain ihan uutta. Marttaliitto ja huippukokki Hans Välimäki kertovat vinkkinsä MTV3:n lukijoille siitä, miten perinneruoat saadaan maistumaan vielä joulun jälkeenkin.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme