Mainos
Mainos

Hukkumiskuolemat vähenivät

Hukkumiskuolemat vähenivät puoleen viime heinäkuusta Heinäkuussa hukkui 29 ihmistä.

Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton keräämien ennakkotietojen mukaan Suomessa hukkui heinäkuussa 29 ihmistä. Hukkuneista oli miehiä 23 ja naisia kuusi.

Hukkuneiden määrä on peräti 24 vähemmän kuin viime vuonna, jolloin hukkuneita oli 53. Luku on myös huomattavasti aikaisempia vuosia pienempi, sillä viiden viime vuoden aikana Suomessa on hukkunut heinäkuussa keskimäärin 45 ihmistä.

Erityisesti uidessa hukkuneiden määrä on vähentynyt selvästi. Viime vuonna heinäkuussa uidessa hukkui 34 ja tänä vuonna 11 uimaria. Veneillessä hukkuneiden määrä pysyi sen sijaan samana. Sekä tämän- että viime vuoden heinäkuussa hukkui 12 veneilijää.

Kesä-heinäkuun aikana hukkuneita on tänä vuonna yhteensä 43, kun viime vuonna hukkui 74 henkeä. Ennakkotietojen mukaan Suomessa on heinäkuun loppuun mennessä hukkunut 82 ihmistä eli peräti 24 vähemmän kuin vuosi sitten. Erityisesti uidessa hukkuneiden määrä on laskenut.

Tänä vuonna uidessa on hukkunut yhteensä 17 ihmistä, eli 25 vähemmän kuin edellisenä vuonna. Vesiliikenteessä hukkuneita on 27, kun vastaava luku viime vuodelta on 34.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot