Mainos
Mainos

Huomenta Suomen Late: Parasta tässä on yhdessäolo

Alusta lähtien mukana ollut juontaja Lauri Karhuvaara on monille se hahmo, jonka ensimmäisenä muistaa kun puhutaan Huomenta Suomi-ohjelmasta. Nyt takana on 20-vuotta aikaisia aamuheräämisiä ja Laten mukaan fiilis on mahtava:

- Nyt on hieno tunnelma. Parasta tässä on niin moni asia: Ensinnäkin yhdessäolo tämän tiimin kanssa ja tietenkin se, että tämä on Pohjoismaiden ensimmäinen aamu-tv. Kolmanneksi, se, että tämä on suoralähetys ja neljäs asia - me olemme onnellisia siitä, että aika suuri osa suomalaisista on löytänyt meidät.

Karhuvaara muistuttaa, että kahteenkymmeneen vuoteen on mahtunut niin ylä- kuin alamäkiäkin - ihan niin kuin ihmiselämässäkin. Mieleenpainuvin tapahtuma hänen urallaan on ollut valitettavasti Estonian uppoaminen.

- Se johtuu siitä, että se tapahtui niin lähellä. Vaikka maailma on globalisoitunut, niin ne ikävät tapahtumat, jotka sattuvat lähialueilla, ne koskettavat kaikista eniten.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme