Mainos
Mainos

Huono keli riesana joululiikenteessä

Joulun menoliikenteestä on odotettu sujuvaa, sillä liikenne jakautuu useamalle päivälle.

Joulun ajoittuminen viikonlopun jälkeen aiheutti tänä vuonna sen, että joulun menoliikenne alkoi tänään rauhallisissa merkeissä. Jo ennakkoarvioinneissa arveltiin liikenteen jakautuvan tänä jouluna useammalle päivälle.

Ruuhkia ei tänään ole syntynyt millään päätiellä, joskin paikka paikoin joulumatka on taittunut jonoissa. Syy ei kuitenkaan ollut niinkään autojen paljous kuin huonot ajokelit suurimmassa osassa maata. Eniten autoilijoita oli liikkeellä heti töiden päätyttyä kello 16-18, minkä jälkeen liikenne on laantunut tuntuvasti.

Aivan maan eteläisintä ja pohjoisinta osaa lukuun ottamatta autoilijoiden kaasujalkaa kevensivät kovat tuulet ja lumituiskut sekä tienpintojen liukkaus. Ilman ennustetaan kylmenevän reilusti aivan etelässäkin huomiseen mennessä.

Tiehallinnon Tienkäyttäjän linjalla arvioitiin joulun menoliikenteen vilkkauden jääneen ensimmäisenä päivänä jopa pienemmäksi kuin kesäperjantaisin. Menoliikenteen uskotaan olevan huomenna vilkkaampaa.


(MTV3-STT)

(Seitsemän uutiset 20.12.2002)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot