Mainos
Mainos

Hurrikaanialueella kourallinen suomalaisia matkaajia

Suomalaisilta matkanjärjestäjiltä saatujen tietojen mukaan Hurrikaani Iken runtelemilla ja uhkaamilla alueilla on vain harvoja suomalaisia turisteja.

Järjestettyjä ryhmämatkoja Suomesta hurrikaanialueelle ei tähän aikaan vuodesta vielä ole saatavilla, mutta ainakin Kuubassa ja Miamissa on kourallinen omatoimimatkalaisia.

Toistaiseksi alueilla olevista suomalaisista turisteista ei ole saatu vielä tarkempaa tietoa, mutta matkatoimistojen mukaan suomalaiset matkustajat ovat yleensä erittäin valveutuneita ja tietävät alueen hurrikaaniajasta.

Varsinainen matkailukausi alueelle käynnistyy normaalisti loka-marraskuun vaihteessa. Matkanjärjestäjät kehoittavat kuitenkin varautumaan siihen, että matkat saattavat lykkääntyä, jos tuhoja paikan päällä ei ole siihen mennessä saatu korjattua.

Parhaillaan Kuuban poikki matkaava Ike on heikentynyt kakkosluokan hurrikaaniksi, Havannaan Iken odotetaan saapuvan tiistaiaamuna. Kaikkiaan Iken alta Kuubasta on evakuoitu jo yli miljoona ihmistä, näistä noin 15 000 on ollut turisteja.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme