Mainos
Mainos

HUS:n sairaaloihin parissa tunnissa yli 40 potilasta

Uudenmaan liikenneonnettomuuksista on tuotu sairaalahoitoon yhteensä yli 40 potilasta, kertoo Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri. Heidät tuotiin sairaaloihin parin tunnin aikana.

Potilaista suurin osa eli 19 ihmistä tuotiin Töölön sairaalaan, joka otti päävastuun loukkaantuneista. Loput potilaat jaettiin HUS:n eri sairaaloihin. Esimerkiksi Peijaksen sairaalaan tuotiin toistakymmentä potilasta, joista osa on ollut erikoissairaanhoidossa ja seitsemän terveyskeskuksessa.

Lastenklinikalla on hoidettu ainakin neljää potilasta, Marian sairaalassa ainakin kahta ja Hyvinkään sairaalaan on viety ainakin yksi loukkaantunut.

Hoidettavista neljä on vakavasti loukkaantuneita. Pahimmat vammat ovat olleet sisäisiä vammoja.

Kolareista sairaaloihin tuotuja potilaita on nyt saatu siirrettyä jatkohoitoon, joten ruuhka esimerkiksi Töölön sairaalassa on alkanut helpottaa.

HUS:n sairaaloissa nostettiin päivällä valmiustilaa, kun tieto massiivisista kolarisumista tuli sairaanhoitopiiriin. Valmiustilaa on nostettu vastaavasti aiemmin muun muassa Myyrmannin kauppakeskuksen räjähdyksen aikaan.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme