Mainos
Mainos

Husu-Kallio Elintarviketurvallisuusviraston johtoon

Tohtori Jaana Husu-Kallio on valittu ensi kuun alussa toimintansa aloittavan Elintarviketurvallisuusviraston johtajaksi kahdeksan hakijan joukosta.

Elintarviketurvallisuusviraston (Evira) pääjohtajaksi nousee odotetusti eläinlääketieteen tohtori Jaana Husu-Kallio. Valtioneuvosto päätti nimityksestä tänään maa- ja metsätalousministeriön esityksen pohjalta.

Husu-Kallio työskentelee tällä hetkellä Euroopan komission terveys- ja kuluttajasuojaosaston varapääjohtajana. Ennen EU-tehtäviä hän johti pitkään maa- ja metsätalousministeriön elintarvike- ja terveysosastoa. Husu-Kallio on virkavapaalla osastopäällikön virasta.

Eviran pääjohtajan virkaa haki kaikkiaan kahdeksan henkilöä. Toukokuun alussa toimintansa aloittavaan virastoon yhdistetään nykyinen Elintarvikevirasto, Eläinlääkintä- ja elintarviketutkimuslaitos EELA, Kasvintuotannon tarkastuskeskus sekä maa- ja metsätalousministeriön elintarvike- ja terveysosaston toimeenpanotehtävät.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot