Mainos
Mainos

Huumerikokset kasvussa myös Oulun läänissä

Huumerikosten määrä on edelleen kasvanut Oulun läänissä. Tilastokeskuksen mukaan poliisi selvitti viime vuoden aikana yhteensä 590 huumausainerikosta, mikä on satakunta edellisvuotta enemmän.

Synkkä suuntaus on jatkunut myös tammikuussa. Poliisi on takavarikoinut esimerkiksi amfetamiinia jo lähes puolitoista kiloa. Viime vuoden rikoksista tavallisia huumausainerikoksia oli runsaat 560 ja törkeitä kaksikymmentäkolme. Hasista ja marihuanaa jäi poliisin haaviin kumpaakin yli 900 grammaa. Amfetamiinia takavarikoitiin runsaat 460 grammaa ja tabletteja löytyi yli 3000 kappaletta.

Juttujen oheistuotteina poliisi takavarikoi muun muassa käsiaseita, haulikoita ja rynnäkkökiväärejä. Patruunoita löytyi runsaat 2800 kappaletta.

Oulun kihlakunnan jälkeen synkin huumetilanne läänissä näyttäisi olevan Raahen kihlakunnassa. Siellä paljastui viime vuoden aikana kaikkiaan 102 huumausainerikosta.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme