Mainos
Mainos

Huumesienten suosio kasvanut

Nuoret ovat nyt huomanneet, että joistakin sienistä löytyy huumeiden kaltaisia aineita. Nuoret etsivät erityisesti sieniä, jotka vaikuttavat kuin LSD. Sieniä keräävien ja kaupustelevien nuorten joukko kasvaa poliisin mukaan huolestuttavasti. Sieniä etsitään muun muassa golfkentiltä.

Suippumadonlakki Se sisältää myrkkyjä, jotka muistuttavat LSD:tä ja meskaliinia. Pitkäaikaisen käytön seuraukset ovat kohtalokkaat. Huumepoliisille suippumadonlakin kerääjät ovat tuttu ongelma.

Golfkentät ovat otollinen kasvualusta huumesienelle, joka vaatii vahvasti lannoitettua maata. Suippumadonlakin ja muiden hallusinaatioita aiheuttavien sienten kerääminen, käyttö ja myynti ovat huumausainelain mukaan rikos.

Huumesienten käyttö saattaa johtaa muiden huumeiden käyttöön. Poliisin mukaan LSD:n käyttö sienten kanssa tai sen jälkeen on hyvin todennäköistä.
(MTV3/Ulla Hakanen)


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme