Mainos
Mainos

Hyssälä: Lipposen kommentit eivät kiusaa hallitusta

Puhemies Paavo Lipposen julkiset kommentit hallituksen työskentelystä eivät häiritse peruspalveluministeri Liisa Hyssälää. Hänen mukaansa Lipponen huitelee itsekseen lehtien palstoilla yhteistyön hallituksessa sujuessa hyvin.

Peruspalveluministeri Liisa Hyssälän mukaan eduskunnan puhemies Paavo Lipposen julkiset kommentit hallituksen työskentelystä eivät ole hallituksen kannalta kiusallisia.

-Emme koskaan hallituksessa keskustele Lipposen puheenvuoroista. Onkohan se neuvoja, joka ensimmäisenä kiusaantuu. Lipponen huitelee ihan itsekseen lehtien palstoilla, Hyssälä kommentoi sanomalehti Kalevassa.

Hyssälä myös kiistää käsityksen, jonka mukaan ex-pääministeri johtaisi yhä maata. Toisaalta hän ei näe mitään kummallista siinä, että suuren puolueen puheenjohtaja on mukana yhteiskunnallisessa keskustelussa.

-Ennen vanhaan ulkopuolelta tulevat neuvot olisivat ehkä lennättäneet väen kumoon, mutta ei enää, Hyssälä sanoo.

Hyssälä myös vakuuttaa, että pääministeri Matti Vanhanen (kesk.) ja valtiovarainministeri Antti Kalliomäki (sd.) tekevät työtä saumattomassa yhteisymmärryksessä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme