Mainos
Mainos

Hyvinkää haluaa selvittää kuntaliitoksen mahdollisuudet

Hyvinkään kaupunginjohtajan ehdotus kuntaliitoksesta on saanut pääsääntöisesti myönteistä palautetta tähän mennessä.

Hyvinkään kaupunginhallitus esittää Riihimäelle, Hausjärvelle ja Lopelle, että kunnat aloittaisivat talousalueen kuntaliitoksen selvitystyön ja nimeäisivät sitä varten ulkopuolisen selvitysmiehen. Hyvinkää pyytää kuntien kannanottoa marraskuun loppuun mennessä.

Keskustelun neljän kunnan kuntaliitoksesta nosti kaksi viikkoa sitten esiin Hyvinkään kaupunginjohtaja Ossi Savolainen. Ehdotus on saanut alueella pääsääntöisesti myönteistä palautetta.

Hyvinkään-Riihimäen talousalueella on jo tähän mennessä selvitetty yhteistyömalleja ja hyötyjä sektorikohtaisesti muun muassa talous- ja henkilöstöhallinnon organisoinnin osalta. Toistaiseksi ei kuitenkaan ole selvitetty mahdollisuutta neljän kunnan kuntaliitokseen alueella.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot