Mainos
Mainos

Hyvinkäällä loukkaantuneen naispoliisin tila on yhä vakava

Hyvinkään ampumisen uhrien terveydentilassa ei ole tapahtunut muutoksia eilisen jälkeen. Töölön sairaalan lääkintäpäällikkö Eero Hirvensalo kertoo, että vakavasti loukkaantuneen naispoliisiin jatkohoitoa suunnitellaan tänään. Sen jälkeen naispoliisin ennustetta pystytään ehkä tarkentamaan.

Vammojen vakavuuden vuoksi hänelle ei ole aiemmin pystytty antamaan tarkkaa ennustetta. 23-vuotias poliisi on leikattu kolme kertaa.

Poliisin lisäksi sairaalassa on hoidettavana neljä muuta nuorta aikuista. Hirvensalon mukaan heidän tilansa on vakaa, ja ainakin kaksi tai kolme heistä saadaan kotiutettua tällä viikolla. Osalle voi kuitenkin jäädä pysyviä vammoja lähinnä raajojen toimintaan.

Potilaista kaksi on hoidettavana Meilahden sairaalassa ja loput Töölön sairaalassa.

Kaksi uhria pääsi kotiin eilen.

Poliisi jatkaa tänään ampumisesta epäillyn kuulusteluja. 18-vuotias mies vangittiin eilen epäiltynä kahdesta murhasta ja seitsemästä murhan yrityksestä.

Mies on tunnustanut teot. Poliisin mukaan teon motiivista ei ole toistaiseksi tietoa.

Kaksi uhria pääsi kotiin eilen.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme