Mainos
Mainos

Hyvinkään kaatopaikkasurma hovioikeuteen

Hyvinkään kaatopaikkasurmasta tuomitut Jarno Elg ja Terhi Tervashonka ovat valittaneet Helsingin hovioikeuteen Hyvinkään käräjäoikeuden päätöksistä. Kumpikin kohdistaa valituskirjelmänsä koko päätökseen. Kolmas tuomittu peruutti aikaisemman tyytymättömyytensä tuomioonsa.

Viime vuoden marraskuun lopussa tehty kaatopaikkasurma paljastui, kun hyvinkääläiseltä kaatopaikalta löytyi miehen jalka. Vaikka ruumista ei koskaan löydetty kokonaan, Hyvinkään kärjäoikeus katsoi viime elokuussa näytetyksi, että mies oli surmattu erittäin raasti ja että surmaan liittyi saatananpalvontariittejä. Päätekijä Jarno Elg tuomittiin murhasta elinkautiseen ja Terhi Tervashonka kahdeksaksi vuodeksi kahdeksaksi kuukaudeksi vankeuteen. Hänen katsottiin olleen täyttä ymmärrystä vailla. Kolmas tuomittu sai vajaat kolme vuotta vankeutta. Nuorinta mukana ollutta vastaan esitetyt syytteet hylättiin kokonaan tekijän alaikäisyyden vuoksi. Oikeudenkäyntiasiakirjat on määtätty salaisiksi.
(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme