Mainos
Mainos

Hyvinkään paloittelusurmasta elinkautinen

Hyvinkääläinen 24-vuotias Jarno Sebastian Elg sai murhasta elinkautisen tuomion. 17-vuotias tyttö sai täyttä ymmärrystä vailla ja nuorena henkilönä tehdystä murhasta kahdeksan ja puoli vuotta vankeutta.

Kolmannen surmatyössä mukana olleen 20-vuotiaan miehen roolin käräjäoikeus katsoi pienemmäksi ja tuomitsi hänen törkeästä pahoinpitelystä kahdeksi vuodeksi ja kahdeksaksi kuukaudeksi vankeuteen.

Neljännen mukana olleen, 16-vuotiaan pojan syytteet hylättiin kokonaan, koska pojan katsotiin toimineen Elgin pakottamana.

Hyvinkään käräjäoikeus katsoi, että surmatyön tekijät ovat vahvasti suuntautuneet saatananpalvontaan. Surmatyö paljastui viime syksynä, kun Hyvinkään kaatopaikalta löytyi irrallisia ruumiin osia.

Päätekijän, Jarno Elgin taustalta löytyy vakavia mielenterveysongelmia. Hän on ollut alkoholin, lääkkeiden ja huumeiden väärinkäyttäjä kymmenvuotiaasta saakka. Murrosiässä Elg on ollut kolme vuotta psykiatrisessa sairaalahoidossa. Hän on yrittänyt itsemurhaa useita kertoja.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme