Mainos
Mainos

Espoon hyytävän löydön arvoitus ratkesi

Espoolaisen omakotitalon pihalta löytyi sunnuntaina irtonainen jalka. Tarkemmissa tutkimuksissa selvisi, että kyseessä on karhun jalka.

Poliisille tuli sunnuntaina 5.7. omituinen ilmoitus. Espoolaisen talon pihasta oli ilmoittajan mukaan löytynyt jalkaterä.

Poliisi löysi pihalta ruumiinosan, joka oli kuivunut, tummunut ja osittain maatunut. Kappale muistutti ihmisen vasenta jalkaterää.

– Tärkeintä oli selvittää, kuuluuko jalka ihmiselle ja jos, niin kenelle. Ja miksi se on irrallaan jonkun pihassa. Heräsi epäily, että onko tässä joku ihminen jossain hengissä tai hengettömänä ilman jalkaa, rikoskomisario Timo Luoto Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselta kertoo.

Oikeuslääkärin tutkimuksessa selvisi, että kyseessä oli karhun jalkaterä. Poliisitutkinta tapauksessa on päättynyt eikä tapauksessa ole Luodon mukaan mitään rikokseen viittaavaa. Poliisi ei tiedä, miten karhuntassu päätyi talon pihaan.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme