Mainos
Mainos

Iäkäs retkiluistelija katosi Lohjanjärvellä – löytyi aamuyöllä hukkuneena läheltä Ruumissaarta

Lohjalla eilen kadonnut retkiluistelija on löytynyt kuolleena, kertoo Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen rikosylikomisario MTV Uutisille. Miehen omaisille on viety suruviesti.

Hätäkeskus sai eilen pian kahdeksan jälkeen hälytyksen kadonneesta retkiluistelijasta Lohjalla. Luistelemaan lähteneen miehen vaimo teki katoamisesta ilmoituksen.

Mies lähti luistelemaan järvelle kello kolmen aikaan iltapäivällä, eikä hänestä ollut sen jälkeen havaintoja. Vaimon mukaan miehellä ei ollut puhelinta mukana eikä hänen reittiään ollut tiedossa.

Iltayhdeltätoista tiedotettiin, että toistaiseksi etsinnät ovat olleet tuloksettomia ja niitä jatketaan edelleen. Etsintöihin osallistui rajavartiolaitoksen, poliisin ja pelastuslaitoksen yksiköitä.

Rikosylikonstaapeli Vesa Forsströmin mukaan uhri löytyi hukkuneena Lohjanjärveltä Osuniemen ja Ruumissaaren väliseltä alueelta. Forsströmin mukaan mies löydettiin tämän vuorokauden puolella.

– Hän oli kokenut retkiluistelija, ja järvi oli hänelle tuttu.

Poliisi ei osaa vielä sanoa, miksi miehellä ei ollut puhelinta mukanaan. Forsströmin mukaan jää Lohjajärvellä on todella heikkoa.

Poliisi ei epäile kuolemaan liittyvän rikosta, ja etsintöjen osalta tutkinta on päättynyt. Asiassa tehdään kuolinsyytutkinta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme