Mainos
Mainos

Iäkäs vuokranantaja ilmoitti asunnonhakijan rohkeasta kuvasta

Asiattomista ehdotuksista esimerkiksi vuokranmaksusta seksillä, on tullut vuokralaisten etuja valvovalle yhdistykselle hyvin vähän ilmoituksia.

– Yleensä tämä kysymys tulee meille ensisijaisesti toimittajilta, sanoo toiminnanjohtaja Anne Viita Vuokralaiset VKL -yhdistyksestä.

Vuokralaiset VKL -yhdistyksen toiminnanjohtaja Anne Viita kertoo, että heihin osataan ottaa asiassa yhteyttä, sillä 90-luvulla asiattomien ehdotusten kanssa oli paljon ongelmia.

Viita kertoo, että viimeinen asian tiimoilta tehty ilmoitus tuli itse asiassa vuokranantajan puolelta. Asia liittyi ilmoitukseen sivustolla, jolla vuokralaiset etsivät asuntoa.

– Vuokranantaja oli iäkkäämpi henkilö, joka sanoi että muutamassa kuvassa nuori vuokra-asuntoa etsivä henkilö oli turhan ns. lupaavassa valokuvassa, kertoo Viita.

Viita kertoo, että tämä herättää huolen siitä, ymmärtävätkö nuoret mitä viestittävät ilmoituksella.

– Kävin katsomassa kuvan, ja jos se olisi minun penskani, niin olisin puuttunut asiaan, sen verran oli rohkea, toteaa Viita.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme