Mainos
Mainos

Ict-ala mukaan kattavaan palkkaratkaisuun

Lähes 16 000 ict-alan toimihenkilöä liittyy mukaan raamisopimukseen, kun Ammattiliitto Pro ja Palvelualojen työnantajat Palta hyväksyivät tänään aamupäivällä valtakunnansovittelija Esa Longan sovintoesityksen. Tieto- ja viestintäteknologia-ala edustaa suuria teleoperaattoreja.

Nyt hyväksytty työehtosopimus jatkaa suoraan alalla voimassa olevaa sopimusta, kun uusi, noin kahden vuoden mittainen kausi alkaa ensi vuoden lokakuun alusta ja päättyy lokakuun 2014 loppuun.

Raamisopimuksen vahvistaminen on nyt kiinni auto-, ahtaus- ja huolinta-alan neuvottelujen lopputuloksesta. Yön läpi jatkuneet neuvottelut on keskeytetty ja niitä jatketaan tänään illalla. Autoalan neuvottelut jatkuvat kello 17 ja ahtaajien neuvottelut tuntia myöhemmin.

Neuvotteluissa päästiin yön aikana sopuun tekstikysymyksistä. Aikaisemmin pidettiin mahdollisena, että neuvottelut olisi saatu päätökseen vielä aamun aikana.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme