Mainos
Mainos

Ihalainen: Odotettu ja vastuullinen päätös

SAK kiittää ydinvoimapäätöksen turvaavan monipuolisen energiahuollon jatkumisen Suomessa. Puheenjohtaja Lauri Ihalainen pitää hyvänä, että energiahuolto nojaa useampaan kivijalkaan.

SAK:n valtuusto ajoitti Kiljavalla kokouksensa juoksutuksen niin, että valtuutetut pääsivät seuraamaan ydinvoimaäänestystä televisiosta. H-hetkeä edeltänyt jännittynyt hiljaisuus purkautui taputuksiin ja hillittyyn hihkuntaan, kun äänestystulos lävähti esiin.

Ihalainen piti ratkaisussa myönteisenä myös sitä, että energiahuollon kotimaisuusaste vahvistuu ja että Suomi on itse vastuussa päätöksen ympäristövaikutuksista. Päätös oli rohkaiseva myös elinkeinoelämälle ja teollisuudelle.

-Se on tärkeä signaali sille, että Suomeen kannattaa investoida myös tulevaisuudessa ja että Suomi pitää huolta koko kansantalouden hyvinvoinnille elintärkeän perusteollisuuden toimintaedellytyksistä, Ihalainen toteaa.

(MTV3-STT)

(Seitsemän uutiset 24.05.2002.)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot