Mainos
Mainos

Ihalainen toivoo maltillista tupoa

SAK:n puheenjohtaja Lauri Ihalainen toivoo maltillista tupoa. Hän ei usko, että seuraavaan sopimukseen voidaan sisällyttää merkittäviä veronkevennyksiä.

Keskusjärjestö SAK:n puheenjohtaja Lauri Ihalainen toivoo syksyn tuloneuvottelujen parantavan palkansaajien ostovoimaa.

Väli-Suomen sanomalehtien Sunnuntaisuomalaisen haastatteleman puheenjohtaja Lauri Ihalaisen mielestä ostovoimaa voitaisiin lisätä maltillisilla palkankorotuksilla sekä poistamalla työmatkakuluista asteittain omavastuuosuus. Hän ei usko, että seuraavaan sopimukseen voidaan sisällyttää merkittäviä veronkevennyksiä.

Syksyn tupo-kierroksella SAK:ssa halutaan myös neuvotella yhteisistä pelisäännöistä nopeasti yleistyneille tulos- ja palkkiojärjestelmille.

Työmarkkinaosapuolet aloittavat syksyn tuloneuvottelut elokuun lopulla.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot