Mainos
Mainos

Ihanuksesta Vanhasen poliittinen erityisavustaja

Oikeustieteen kandidaatti Jukka Ihanus on työskennellyt aiemmin mm. keskustan eduskuntaryhmän kansliassa lainsäädäntösihteerinä.

Pääministeri Matti Vanhanen on nimittänyt uudeksi poliittiseksi erityisavustajakseen Jukka Ihanuksen, 30. Hän korvaa vuodenvaihteessa keskustalaisen Suomenmaan päätoimittajaksi siirtyvän Timo Laanisen.

Ihanus toimii pääministerin talouspoliittisena neuvonantajana. Hän ollut yhtenä pääministerin erityisavustajista viime vuodesta lähtien, jolloin hän aloitti eduskunta-asioiden avustajana.

Oikeustieteen kandidaatti Ihanus on työskennellyt aiemmin muun muassa keskustan eduskuntaryhmän kansliassa lainsäädäntösihteerinä.

Ennen siirtymistään Vanhasen erityisavustajaksi Laaninen on ollut keskeinen taustavaikuttaja keskustassa pitkään. Hän toimi muun muassa Anneli Jäätteenmäen (kesk.) avustajana vaalikampanjassa ja pääministerikauden aikana.

Vanhasella on viisi avustajaa. Kansainvälisenä avustajana toimii ulkoasioiden alivaltiosihteeri Esko Hamilo ja EU-avustajana Riina Nevamäki. Eduskunnassa Vanhasta avustaa Sanna Rauhansalo. Lisäksi pääministerin apuna on hallinnollinen avustaja Ritva Larilahti.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot