Mainos
Mainos

Ihmiset istuvat terasseilla kuin huomista ei olisi: ”Ei ajatella sitä”

Lämmin kevätsää on vihdoin yltänyt Suomeenkin. Helsingin keskustassa ihmisiä oli kerääntynyt alkuillasta runsaasti terasseille nauttimaan keväisestä lämmöstä.

Ilo on jäämässä silti turhan lyhytaikaiseksi, sillä jo huomenna sää muuttuu selvästi kylmemmäksi. Tämä ei kuitenkaan tuntunut haittaavan iltaansa viettäviä ihmisiä.

-Tosi kiva, kun on kesä tulossa. Ensimmäinen päivä kun ollaan ulkona ja istutaan auringossa. Jo eilen päätimme, että lähdetään terassille. Ei ajatella vielä huomista, toteavat Anu ja Katri MTV Uutisille.

-Mukava nauttia kun on lämmin sää. Ensimmäinen vähän lämpimämpi päivä, että on kesäisempi fiilis, niin mikä ettei, pohtivat Jiro ja Ani Luostarinen.

Huominen kylmä käänne ei ihan hetkessä hellitä, sillä ensi viikollakin on luvassa koleaa säätä. Etelässä lämpötila on ylimmillään noin viidessä asteessa.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme