Mainos
Mainos

Ihmiskaupasta pidätetty suomalainen vangittu Riiassa

Latvian poliisi pidätti 24-vuotiaan venäläissyntyisen miehen Riian lentokentällä sunnuntaina. Mies oli saanut Suomen kansalaisuuden vuonna 2003.

Sunnuntaina Latviassa pidätetty suomalainen mies on julistettu vangituksi 60 päiväksi. Paikallinen alioikeus Riiassa teki päätöksen miehen vangitsemisesta tänään.

Latvian poliisin tiedottajan Kristine Mezareuten mukaan on mahdollista, että jutussa tehdään lähiaikoina lisää pidätyksiä.

-Latvian lain mukaan syytetyn henkilöllisyyttä ei julkisteta ennen kuin tuomio on langetettu. Alkamassa on kuukausia kestävä prosessi, Mezareute sanoo.

Latvian poliisi pidätti 24-vuotiaan venäläissyntyisen miehen Riian lentokentällä sunnuntaina. Mies oli saanut Suomen kansalaisuuden vuonna 2003 ja hän asuu nykyisin Britanniassa.

Miehen epäillään värvänneen Latviasta naisia, joita hän on sitten järjestänyt Britanniaan käytettäväksi seksipalveluissa. Latvian poliisi on toistaiseksi vaitonainen miehen toimien laajuudesta sekä hänen mahdollisista rikoskumppaneistaan.

Latvian poliisi on tänä vuonna kirjannut 16 ihmiskauppaan liittyvää rikosta.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme