Mainos
Mainos

Iivari liputtaa Halosen puolesta

SDP:n entinen puoluesihteeri ja eurovaaliehdokas Ulpu Iivari kannattaa ulkoministeri Tarja Halosta puolueen presidenttiehdokkaaksi. Iivari liputti Halosen puolesta vappupuheessaan muun muassa Keravalla.

Iivarin mielestä Halosen kokemus ja ura ovat ylitse muiden esivaaliehdokkaiden. Itsekin puolueen eri tehtävissä toiminut Iivari näki arvoa myös siinä, että Halonen on nainen.
-Naisten ei aina ole ollut helppoa pärjätä SDP:ssä, mikä on varmasti johtunut sekä naisista että puolueesta, Iivari sanoi.

Muuten SDP:n vappupuhujat eivät ainakaan julkisuuteen toimittamissaan puheissa juurikaan ottaneet kantaa presidentti hämmennystä aiheuttaneisiin esivaalikiemuroihin tai ehdokkaisiin. Eduskunnan varapuhemies Jukka Mikkola myönsi Turussa, että puolueelle on tullut "vähemmän mairittelevia tyylipisteitä". Hän huomautti kuitenkin, että puolue eteni asiassa yksimielisesti sovitun aikataulun mukaisesti.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme