Mainos
Mainos

Ikä vaikuttaa matkavakuutukseen

Matkavakuutusten hintoja porrastetaan yhä enemmän iän perusteella. Hintojen porrastusta perustellaan iäkkäiden tapaturma- ja vahinkoriskin nousulla.

Matkavakuutusten hintoja porrastetaan yhä enemmän iän perusteella.


Matkavakuutusten hintoja porrastetaan yhä enemmän iän perusteella. Suomen vakuutusyhtiöiden keskusliitosta kerrotaan, että paineita porrastuksiin on ollut, koska iäkkäillä tapaturma- ja vahinkoriskit kasvavat. Matkavakuutusten markkinajohtaja Eurooppalainen pohtii parhaillaan ikäihmisten kertaluonteisten matkavakuutusten hinnankorotuksia.

Yli 75-vuotiaat joutunevat jo tämän vuoden puolella pulittamaan matkustajavakuutuksestaan kaksinkertaisen hinnan nuorempiin vakuutuksenottajiin verrattuna. Tapiolassa puolestaan 65 vuotta täyttänyt joutuu maksamaan vakuutuksestaan kolmanneksen nuorempia enemmän.

Vakuutusyhtiöt vaativat usein pitkäaikaista matkavakuutusta varten iäkkäiltä myös terveysselvityksen tai joskus terveystarkastuksen. Jatkuva matkavakuutus on kasvattanut suosiotaan, kun ihmiset matkustavat yhä enemmän.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot