Mainos
Mainos

Ikääntyneille oma työllistämistuki

Vuoden alussa työttömäksi jääneitä ikääntyneitä aletaan työllistää valtion tuella. 55-59-vuotiaille on tarkoitus antaa työtä heti työttömyysjakson alussa. Valtio tukee työllistämistä 70 miljoonalla markalla. Summa riittää työllistämään noin 1 300 työtöntä tämän vuoden aikana.

Työministeriön kansliapäällikkö Pertti Sorsan mukaan ikääntyneiden työllistämisestä on tarkoitus tehdä pysyvää. Työtä on tarjolla etenkin Etelä-Suomessa; sen sijaan pohjoisessa työllistäminen on vaikeaa. Suurin osa työpaikoista on kunnissa.

Valtion tuella voidaan työllistää vain pieni osa ikääntyneistä, sillä 55-59-vuotiaita työttömiä on Suomessa yhteensä noin 52 000.
(STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot