Mainos
Mainos

Entinen ministeri Jouko Skinnari on kuollut

Entinen valtiovarainministeri ja SDP:n entinen kansanedustaja, valtiopäiväneuvos Jouko Skinnari on kuollut.

Asiasta kertoo Jouko Skinnarin poika Ville Skinnari tiedotteessa. Ville Skinnari on itse SDP:n ensimmäisen kauden kansanedustaja.

69-vuotias Skinnari menehtyi tänään illalla sairaalassa kotikaupungissaan Lahdessa tiedotteen mukaan vaikean sairauden murtamana. Skinnari sairasti syöpää. 

Skinnarilta jäi puoliso ja kaksi aikuista lasta sekä viisi lastenlasta. 

Jouko Skinnari oli syntynyt vuonna 1946. Hän työskenteli kansanedustajana vuosina 1980-2015, joista vuodet 1997-1999 hän oli valtiovarainministerinä. Koulutukseltaan hän oli oikeustieteen kandidaatti.

Jouko Skinnari toimi eduskuntatyön lisäksi uransa aikana muun muassa Päijät-Hämeen maakuntahallituksen puheenjohtajana, Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymän puheenjohtajana sekä Lahden kaupunginvaltuuston jäsenenä.

Skinnari oli aktiivinen kannanottaja sosiaalisessa mediassa viimeisiin kuukausiin asti. Vuonna 2014 Skinnari sairasti keuhkoveritulpan, mutta toipui siitä.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Iltalehti.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme