Mainos
Mainos

IL: Järjestysmies töni auttamaan mennyttä lääkäriä Powerparkissa

Järjestyksenvalvoja yritti estää vapaaehtoisena auttamaan menneen lääkärin työskentelyn monsteriautonäytöksen onnettomuuspaikalla Powerparkissa, kirjoittaa Iltalehti.

Auttamaan menneen eläkkeellä olevan lastenkirurgin mukaan järjestyksenvalvoja oli töninyt häntä kahdesti.

Kirurgi oli rientänyt heti onnettomuuden havaittuaan auttamaan loukkaantuneita. Hän kertoo olleensa ottamassa kuvaa pakettiautosta, johon rengas törmäsi, kun järjestysmies tuli tönimään. Kirurgi kertoi järjestysmiehelle, että hän otti kuvan todisteeksi mahdollisia jatkotoimia varten. Tilanne kuitenkin laukesi vasta, kun tuli poliisi tuli väliin.

Tämän jälkeen kirurgi oli jatkanut loukkaantuneiden hoitamista. Vakavasti loukkaantuneen perheen hän oli löytänyt pakettiauton takaa. Kirurgin mukaan kolme heistä makasi maassa, kaksi heistä tajuttomana. Perheen äiti ja yksi lapsista seisoivat sivummalla.

– Ei siinä paljoa ilman välineitä voinut tehdä. Katsoin esimerkiksi, että ilmatiet ovat auki, rauhoittelin ja kysyin, etteivät vatsa tai niska ole kipeinä, kirurgi kertoi Iltalehdelle.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme