Mainos
Mainos

IL: Keskustalta nolo moka - pääministeriä haukkuva sähköposti väärille vastaanottajille

Keskustan ryhmäkansliassa on tapahtunut nolo moka. Puolueen eduskuntaryhmän pääsihteeriltä Seija Turtiaiselta lähti aamulla sähköpostiviesti, jossa kritisoitiin kiukuttelevaa puheenjohtajaa ja pääministeriä Juha Sipilää, kertoo Iltalehti.

Puoluesihteerin huonoksi onneksi Sipilää kritisoiva sähköposti lähti vahingossa puolueen eduskuntaryhmän puheenjohtajan Antti Kaikkosen ja viestintäsihteeri Pirkko Määttälän lisäksi kaikkien puolueiden ryhmäkanslioihin.

Iltalehden mukaan Turtiainen kritisoi Sipilää, joka avautui puolueristeilyllä viikonloppuna julkisuuskuvastaan. Sipilä sanoi, että tiedotusvälineet ovat tehneet hänestä konnan, joka tavoittelee vain omaa etuaan ja suosii sukulaisiaan. Sipilä totesi myös, että toimittajat ovat maailman herkkähipiäisin ammattikunta, ja heidän tekemiään virheitä ei kannata lähteä oikomaan.

Sähköpostimokan tehnyt Turtiainen kirjoittaa viestissä, että Sipilän pitäisi lopettaa kiukuttelu ja ukonvaihtamispuheet ja keskittyä politiikkaan.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme