Mainos
Mainos

IL: Ministerille tappouhkauksia - kotisi näkyy tähtäimen läpi

Liikenneministeri Merja Kyllönen on saanut uhkauksia sekä kansanedustajana että ministeriaikana, kertoo Iltalehti. Viimeksi Kyllönen on saanut tappolistauhkauksia.

- Esimerkiksi tiemaksu- ja kilometrikorvausasian yhteydessä on kerätty netissä lynkkauslistaa anonyymisti, Kyllönen kertoo uhkauksistaan Iltalehdessä.

- Ei niitä voi ottaa vaan leikkipelinä.

Viimeisimmällä uhkauslistalla on myös muita yhteiskunnallisia toimijoita. Nettiuhkauksen esittäjää ei vielä ole saatu selville.

Kyllönen on myös joutunut fyysisen väkivallan kohteeksi. Kansanedustajan toimintaan tyytymätön keski-ikäinen mies kävi häneen käsiksi yleisötapahtumassa, Iltalehti kirjoittaa.

Pari vuotta sitten hän sai tappouhkauksen kotiin. Hän sai nimettömän viestin jossa lähettäjä kertoi Kyllösen kodin näkyvän tähtäimen läpi. Tapaus selvisi, lähettäjällä oli mielenterveysongelmia.

- Mies uhkaili minua jotta pääsisi hoitoon, Kyllönen kertoo lehdessä.

Kyllönen kertoo välttävänsä julkisia kulkuvälineitä, koska siellä ei pystytä takaamaan turvallisuutta. Kansanedustaja-aikoinaan hän käytti julkista liikennettä.

- Pääsääntöisesti kyllä Suomessa kuljen aika luottavaisesti.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot