Mainos
Mainos

IL: Monsteriautoturman 5-vuotiaan uhrin tila on kohentunut

Eilisessä monsteriautoturmassa Alahärmässä loukkaantuneen 5-vuotiaan pojan tila on kohentunut, kerrotaan Tampereen yliopistollisesta keskussairaalasta Iltalehdelle.

Lehden mukaan poika vietti yön teho-osastolla tarkkailussa, mutta hänet on tänään siirretty tavalliseen tarkkailuun.

Seinäjoen keskussairaalaan tuotu poika siirrettiin Tampereen yliopistolliseen keskussairaalaan, koska hänen tilansa vaati lastenkirurgin arviota ja jatkohoitoa.

Myös pojan 7-vuotias veli ja hänen isänsä loukkaantuivat onnettomuudessa. He jäivät hoitoon Seinäjoen keskussairaalaan. Seinäjoen keskussairaalan johtajaylilääkäri Hannu Puolijoki kertoi aiemmin päivällä MTV Uutisille, että heidän tilansa on vakaa.

Lisäksi onnettomuudessa loukkaantui nainen, joka niin ikään oli tänään hoidettavana Seinäjoen keskussairaalassa. Hänenkin vointinsa on Puolijoen mukaan hyvä.

Alahärmässä sijaitsevassa Powerparkissa tapahtui eilen onnettomuus, jossa monsteriauton rengas irtosi kesken näytöksen ja sinkoutui yleisön joukkoon.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme