Mainos
Mainos

IL: Perhe sai uskomattoman yllätyksen tuntemattomalta "joulutontulta"

Pitkään työttömänä olleen naisen postilaatikosta tipahti eilen kirje, jonka sisällä oli satojen eurojen arvoinen shekki.

Aiheesta kirjoittavan Iltalehden mukaan naisella ei ole aavistustakaan, kuka kirjeen lähettäjä on. Kirjeen allekirjoituksena on "Joulutonttu".

Kirjeessä lahjoittaja kertoi, että oli eronnut kirkosta. Kirjeessä lahjoittaja kirjoitti haluavansa auttaa jollain tavalla, mutta omasta näkökulmastaan.

Lahjoittaja kertoo seuranneensa naisen elämää sosiaalisen median kautta.

- Olen jo kuukausia sitten todennut, ettei ympäriltäni löytyvistä ihmisistä tule mieleen ketään muuta, joka ansaitsisi tämän pienen muistamisen Sinua ja perhettäsi suuremmin. Suhtautumisesi elämään läpi haastavien aikojen, aikojen joihin en millään pysty samaistumaan vaikka yrittäisinkin, on äärimmäisen esimerkillistä, kirjeessä kirjoitetaan.

Kahden lapsen äiti kertoo Iltalehdelle, että pankissa ei voitu uskoa, ettei nainen tiennyt satojen eurojen lähettäjän nimeä. Joka tapauksessa lahjoitus pelasti perheen joulun.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme