Mainos
Mainos

IL: Porsche-kuski raivostui marjastajalle Etelä-Savossa – ”Sinulle tulee raju lähtö”

Iltalehti kertoo Etelä-Savossa sattuneesta marjaraivotapauksesta, jossa mökinomistaja uhkaili hänen maillaan marjastamassa ollutta Jaakkoa.

Juvalainen Jaakko oli marjastamassa viime lauantaina paikalla, jossa hän oli käynyt jo vuosia. Mustikoita pullollaan oleva paikka sijaitsee yksityisellä tontilla, mutta noin 200–300 metrin päässä tontin mökistä.

Jokamiehenoikeudella marjastus on sallittua myös toisen mailla, mikäli kotirauhaa ei rikota tulemalla liian lähelle asuin- tai piharakennuksia.

Paikalle ajoi tietä pitkin Porsche-katumaasturi, josta nousi erittäin vihainen maanomistaja.

– Mies nousi autosta raivopäisenä ja sanoi, että nyt sinä lähdet vetelemään täältä, Jaakko kertoo Iltalehdelle.

Mies lähestyi Jaakkoa uhkaavasti ja huusi hakevansa mökiltä jotain kättä pidempää.

– Sinulle tulee raju lähtö, hän uhosi.

Tämän jälkeen maanomistaja ajoi takaisin mökilleen. Jaakko lähti paikalta nopeasti ja soitti hätänumeroon. Hän kertoo poliisien vahvistaneen hänen näkemyksensä siitä, ettei hän ollut tehnyt mitään väärää.

Jaakko teki tapauksesta rikosilmoituksen ja vaatii korvauksia laittomasta uhkauksesta. Itä-Suomen poliisista vahvistettiin Iltalehdelle, että asiasta on tehty tutkintapyyntö.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme