Mainos
Mainos

IL: Puolustusministeri jakaa Supon huolen Venäjän maakaupoista

Puolustusministeri Jussi Niinistö (ps) sanoo Iltalehdelle, että suojelupoliisin esittämään huoleen Venäjän maakaupoista Suomessa on reagoitu.

Iltalehti kertoi eilen Venäjän ostaneen Suomesta kiinteistöjä sotilaskäyttöön. Asia tuli lehden mukaan ilmi Supon eduskunnan hallintovaliokunnalle toimittamasta lausunnosta

Puolustusministeri Jussi Niinistö sanoo lehdelle, että aihe puhutti jo viime eduskuntavaalien alla. Hänen mukaansa kiinteistökauppoja on selvitellyt aiemmin turvallisuuskomitea.

– Teemme parhaillaan turvallisuuskomitean työn pohjalta puolustusministeriön johdolla jatkoselvitystä. Tässä työryhmässä on edustettuna pääesikunta, oikeusministeriö, työ- ja elinkeinoministeriö ja maa- ja metsätalousministeriö.

Kiinteistökauppa-asioita ei Niinistön mukaan pidä paisutella, mutta suojelupoliisin esittämään huoleen hän suhtautuu vakavasti.

– Jaamme Supon esittämän huolen, hän sanoo Iltalehdelle.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme