Mainos
Mainos

IL: Seitsemän nuorta sai häädön rippileiriltä

Toistuvat järjestyshäiriöt ovat johtaneet seitsemän pojan häätämiseen pois rippileiriltä. Iltalehden mukaan Rauman seurakunta päätyi ratkaisuun, koska poikaporukan käytös oli ”täysin ala-arvoista”.

Vastaava kirkkoherra Ville Niittynen kertoo lehden haastattelussa, että ongelmia ilmeni heti maanantaina, kun leiri alkoi. Torstaina, neljän rippikoulupäivän jälkeen, seurakunnan mitta tuli täyteen ja seitsemän poikaa jouduttiin lähettämään kotiin kesken riparin.

Nuorukaisista kolme sai ehdottoman porttikiellon. Neljä muuta saivat mahdollisuuden miettiä yön yli, haluavatko he mahdollisesti palata leirikeskukseen ja suorittaa rippikoulu loppuun.

Kirkkoherran mukaan yksi pojista tulikin tänä aamuna takaisin ja halusi jatkaa leiriä.

Niittynen ei kuitenkaan suostu erittelemään tarkemmin, minkälaisista häiriöistä oli tarkalleen ottaen kyse. Hänen mukaansa "jatkuva hulabaloo" oli kuitenkin raskasta sekä leirin ohjaajille että muille rippikoululaisille.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme