Mainos
Mainos

IL: Soini kaipaa kovempaa linjaa politiikkaan – ”Lässytyksellä ei enää pärjää”

Perussuomalaisten pitkäaikainen puheenjohtaja ja ulkoministeri Timo Soini toivoo Iltalehden haastattelussa Suomen politiikkaan Yhdysvalloista tuttua kovempaa linjaa.

Ulkoministeri Timo Soini (ps.) kaipaa Suomen politiikkaan Yhdysvaltain presidentinvaaleista tuttua ”mättölinjaa”. Presidentinvaalikampanjoissaan Hillary Clinton ja Donald Trump ovat menneet kilpakumppaninsa peittoamisessa henkilökohtaisuuksiin ja menneisyyden skandaalien kaiveluun saakka.

Ensi vuoden kuntavaaleissa tämä kovempi linja tarkoittaisi sitä, että asioita uskallettaisiin sanoa ääneen. Soinin mukaan Suomen politiikassa ei pärjää enää pelkällä ”lässytyksellä”.

– Helsingissä pitää haastaa vihreiden älyttömyydet ja uskaltaa sanoa ääneen, että ei tietulleja, Soini sanoo Iltalehdelle.

Ulkoministerin pesti merkitsi Soinille pitkäaikaisen haaveen toteutumista. Lähes 20 vuotta perussuomalaisia johtaneella puheenjohtajalla on kuitenkin vielä ainakin yksi tavoite saavuttamatta.

– Tavoitteeni on, että perussuomalaiset ei jää vain yhden miehen joutsenlauluksi.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme