Mainos
Mainos

Ilkka Kanerva kohun jälkeen julkisuuteen – Näin hän kommentoi

Kansanedustaja Ilkka Kanerva astuu ensimmäistä kertaa julkisuuteen Nova Group -rahoituskohun jälkeen. Pitkäaikainen poliitikko, viime aikoina monenlaisten asioiden yhteydessä esillä ollut Kanerva esiintyy illalla Hjalliksen kanssa -ohjelmassa.

Hjallis Harkimon vieraana Kanerva kertoo muun muassa tämänhetkisestä tilanteestaan. Vaikka tilanne onkin Kanervan elämässä pahin, missä hän on ollut, niin tästäkin selvitään.

– Ei kannata kylvää myrkkyä, vaikka sisällä korvennuttaa.

Kanervan lähiomaisista on aina ollut suojaa ja turvaa, vaikka elämässä ei aina menisikään hyvin. Elämä jatkuu, vaikka töissä sujuisi huonomminkin.

– Työstä en luovu ja on lätkän MM-kisat edessä, niin onhan se loistava mahdollisuus saada hetken ajatuksen siirtoa, kyllä sportti on erinomainen ihmisen purkautumisen väline kuten myös ystävien, kavereiden seura.

Kanerva tuomittiin Helsingin käräjäoikeudessa vuoden ja kolmen kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen törkeästä lahjuksen ottamisesta. Kyse oli hänen 60-vuotissyntymäpäiväjuhliensa rahoituksesta. Kanerva pitää itseään edelleen syyttömänä, koska ei tiennyt rahoituksesta.

– Kaverit halusivat järjestää, joiten rahoituksesta en tiedä mitään. Kyseessä olivat yllätysjuhlat.

Kanerva aikoo jatkaa edelleen politiikassa ja suunnittelee olevansa ehdokkaana seuraavissa eduskuntavaaleissa.

Hän ei ole kuitenkaan vielä päättänyt, aikooko mahdollisesti osallistua jo syksyn kunnallisvaaleihin.

Hjalliksen kanssaMTV3-kanavalla torstaisin klo 22.35

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme