Mainos
Mainos

Ilkka: Raimo Vistbacka jättää perussuomalaisten piirijohtajuuden

Entinen kansanedustaja, SMP:n ja perussuomalaisten veteraanipoliitikko Raimo Vistbacka jättää viikonloppuna perussuomalaisten Etelä-Pohjanmaan piirin puheenjohtajuuden, kertoo Ilkka. Uusi puheenjohtaja valitaan sunnuntaina Kauhavalla.

Vistbacka aikoo jatkaa perussuomalaisten rivijäsenenä. Puoluejohto pyysi kesällä Vistbackalta selvitystä hänen toiminnastaan.

Vistbacka oli pohtinut, voisiko hänen johtamansa Perussuomalaisten tukisäätiö tukea puolueesta eronnutta ryhmää. Puoluehallitus hyväksyi Vistbackan selvityksen.

Vistbacka aikoo Ilkan mukaan jatkaa poliittista uraansa Alajärven valtuustossa rivijäsenenä. Hän kuuluu myös Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin hallitukseen.

Hän oli kansanedustajana vuosina 1987–2011 ja edusti alun perin SMP:tä.

Vistbacka toimi perussuomalaisten ensimmäisenä puheenjohtajana vuosina 1995–97 ja oli vuoden vaaleihin 2003 asti sen ainoa kansanedustaja.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot