Mainos
Mainos

Ilkka Remeksen kustannustoimittaja palkittiin

Alvar Renqvist -palkinto on annettu toimituspäällikkö Sari Lindsténille. Sari Lindstén aloitti työnsä kustannustoimittajana 1999 WSOY:n kotimaisen kaunokirjallisuuden osastolla. Vuonna 2010 hän siirtyi toimituspäälliköksi Kustannusosakeyhtiö Siltalaan.

Paneutuva ja huolellinen Lindstén on monen kirjailijan luottotoimittajan, esimerkiksi Kari Hotakaisen, Jouni Inkalan, Tuomas Kyrön, Aulikki Oksasen ja Ilkka Remeksen. Hän vaikuttaa taustalla ja jättää näyttämön mieluiten kirjailijoille.

Suomen Kirjasäätiö perusti vuonna 1998 Alvar Renqvist -palkinnon tunnustukseksi ansioituneelle kustannustoimittajalle. Palkinto rahoitetaan Suomen Kirjasäätiöön nimikkorahastona kuuluvasta Alvar Renqvistin rahastosta. Palkinnon suuruus on 3 000 euroa.

Palkinto myönnetään kustannustoimittajalle, joka on ansiokkaasti toiminut suomalaisen kirjan ja kirjallisuuden hyväksi.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot