Mainos
Mainos

Ilmailulaitos avaa kenttiä pohjoisessa

Lennonjohtajien palkkakiistasta ei ole tiistaina edes neuvoteltu eli lakon loppumisesta ei ole mitään tietoa. Tästä huolimatta Ilmailulaitos avaa uusia lentoreittejä.

Vaasa-Ruotsi reitti on avattu jo tänään- lisäksi Ivalon ja Kittilän kentillä valmistellaan reittiliikenteen aloittamista. Lennonjohtajien lakon vuoksi minimillä toimiva Ilmailulaitos onm ilmoittanut avaavansa lentoliikenteelle edellytykset Vaasasta Ruotsiin. Ilmailulaitos aikoo mahdollistaa lentoliikenteen myös Ivaloon ja Kittilään.

Lennonvarmistuskeskuksen johtaja Jussi Myllärniemen mukaan, Ilmailulaitoksella resurssit riittävät liikenteen avaamiseen. Lentojen uudelleen aloittaminen on kuitenkin kiinni siitä, kuinka nopeasti liikennöijät voivat tilanteeseen reagoida. Tilannetta tutkitaan, ja parhaassa tapauksessa lennot voidaan aloittaa jo keskiviikkona.
(MTV3)


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme