Mainos
Mainos

Ilmailuliiton tuore johtaja eroaa

Vasta viime vuoden lopulla Suomen Ilmailuliiton johtoon valittu Antti Piippo on ilmoittanut eroavansa liiton puheenjohtajan tehtävästä. Piippo ilmoitti erostaan tänään Ilmailuliiton liittokokouksessa Vantaalla.

Erollaan Piippo haluaa protestoida Ilmailulaitoksen mielivaltaisia ja salailevia toimintatapoja vastaan. Eropäätöksellään hän halusi myös tuoda esille harraste- ja yleisilmailuun liittyviä ratkaisemattomia epäkohtia.

-Minulle on tullut syitä epäillä, että Ilmailulaitos on toiminnallaan johdonmukaisesti vaikeuttanut suomalaista ilmailuharrastetoimintaa ja sitä kautta myös vähentänyt yleistä kiinnostusta ilmailuun uravalintana, hän sanoi.

Piipon mukaan hänen kokemuksensa laitoksen toiminnasta ovat auttaneet paremmin ymmärtämään, miksi Suomessa on pulaa lentäjistä ja ilmailuharrastus on taantumassa. Hän kritisoi puheessaan esimerkiksi sitä, että laitos on monopolisoinut lentokoulujen päättökokeet itselleen.

Piipon toimikausi olisi jatkunut vuoden 2001 kevääseen saakka. Nyt hän on käytettävissä vain tämän vuoden loppuun.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme