Mainos
Mainos

Ilmakiväärillä tähtäilyä - vuokranantajan kauhukokemuksia

Porilaisella Hannu Aapalla on ollut vuosien varrella monenlaisia ongelmia vuokralaisten kanssa. Paraikaa Aapalla on käynnissä häätöprosessi, joka huipentui viime viikolla ilmakiväärillä uhkailuun.

Häädön taustalla on vuokralaisen kuukausien vuokrarästit.

– Noin puoli vuotta on yritetty saada vuokralaista pois, Aapa arvioi prosessin kestosta.

Aapa kertoo kääntyneensä vuokralaisen uhkaavan käytöksen vuoksi myös poliisin puoleen, mutta nämä olivat kehottaneet pyytämään haastemiehen paikalle, jotta tämä voisi pyytää virka-apua.

Aapa oli sanojensa mukaan mennyt itse paikalle, mutta tultuaan talon pihapiiriin huomannut vieraan miehen tähtäävän häntä ilmakiväärillä asunnon ikkunasta.

– Soitin poliisille ja partio tuli sitten paikalle noin tunnin odottelun jälkeen täysissä suojavarustuksissa.

Uhkaava tilanne oli päättynyt rauhallisesti eikä kyseessä olevasta häätöprosessista näytä aiheutuneen suurempia vahinkoja. Välillä on käynyt huonomminkin.

– Eräs vuokralainen oli työntänyt auki olevan puutarhaletkun asunnon ikkunasta sisään ja jättänyt sen valumaan koko yöksi, Aapa hymähtää.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme