Mainos
Mainos

Ilmoitus HYKSin talousrikoksista perätön

Helsingin rikospoliisi ei aloita esitutkintaa Helsingin yliopistollisen keskussairaalan talousrikosepäilyistä. Poliisin mukaan epäilyt ovat osoittautuneet perättömiksi.

Poliisi selvitti asiaa saamansa vihjesoiton perusteella. Soittajan mukaan sairaalassa olisi tapahtunut taloudellisia väärinkäytöksiä, jotka olisivat koskeneet lääkärien matkoja, sairaalan laitehankintoja ja tutkimusmäärärahoja.

Salo

Rikosylikomisario Jouko Salo Helsingin rikospoliisista kertoo, että sairaalassa on kaikki kunnossa. -Keväällä on annettu hankintamenettelyjen suhteen uudet ohjeet ja jos niitä noudatetaan, mitään väärinkäytöksiä ei pitäisi tapahtuakaan, Salo kertoo. Hänen mukaansa on vaikea sanoa, oliko ilmiantosoitto pelkkää kiusantekoa, sillä siinä käsiteltiin aihealueita, jotka ovat aikaisemmin aiheuttaneet ongelmia. Salon mukaan soitossa nimetyt henkilöt ja heitä koskevat tapaukset on kuitenkin selvitetty ja niiden osalta poliisi ei ryhdy toimenpiteisiin.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme