Mainos
Mainos

Iltalehti valitsi uuden vastaavan päätoimittajan Helsingin Sanomista

Iltalehden vastaavaksi päätoimittajaksi on nimitetty Erja Yläjärvi.

Yläjärvi, 41, on toiminut viimeiset viisi vuotta Helsingin Sanomissa, viimeksi toimituspäällikkönä vastuualueenaan HS.fi uutisdeski ja kaikki uutisosastot. Tätä ennen hän vastasi HS:ssa muun muassa feature ja lifestyle -toimituksista.

Vuosina 2012–2013 Yläjärvi toimi Kouvolan Sanomien päätoimittajana. Yläjärvi on ollut myös uutispäällikkö ja Brysselin EU-kirjeenvaihtaja STT-Lehtikuvalla sekä politiikan toimittaja Väli-Suomen Mediassa ja ulkomaantoimittaja Keskisuomalaisessa.

Yläjärvi aloittaa vastaavan päätoimittajan tehtävässä 24. syyskuuta. Hän raportoi Alma Consumer -liiketoimintayksikön johtajalle Kari Kivelälle.

– Uudistuva media tarvitsee johtoonsa Erja Yläjärven kaltaisia rohkeita tekijöitä. Iltalehden toimitus on Erjan ja uutispäätoimittaja Perttu Kauppisen johtamana hyvin valmistautumassa digitaalisen median seuraaviin haasteisiin,m Kivelä kommentoi.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme