Mainos
Mainos

Iltapäiväkerho ei päästänyt sisään - pikkupoika harhaili paukkupakkasessa

Ensimmäisen luokan oppilas jätettiin iltapäiväkerhon ovien ulkopuolelle paukkupakkaseen viime torstaina Seinäjoella. Asiasta kertoo sanomalehti Ilkka verkkosivuillaan.

Seinäjoen Kärjen koulun oppilaan oli tarkoitus osallistua iltapäiväkerhoon, mutta jostain syystä hänen paikkavarauksestaan ei ollut tietoa Nurmon toimistosta kerhon ohjaajille. Ohjaajat eivät suostuneet päästämään pikkupoikaa sisään, ja tämä päätyi harhailemaan ulkona 2,5 tuntia 25 asteen pakkasessa.

Lopulta naapurit pelastivat lapsen sisälle lämpimään, kun tämä harhaili kotinsa lähettyvillä.

- Sen ymmärrän, että tiedon kulussa voi olla katkoksia, mutta sitä en ymmärrä, että kahdeksanvuotias lapsi jätetään ulos pakkaseen, kummastelee Ilkan haastattelema äiti.

Tapahtumahetkellä töissä olleet vanhemmat saivat tietää tapauksesta, kun naapurit hälyttivät heidät. Lapsi oli pyrkinyt kerhoon, kuten vanhemmat olivat hänen kanssaan sopineet.

Koulun rehtorin Janne Sankelon mukaan kaupungin sivistyskeskuksessa selvitetään tapahtunutta. Vanhemmat olivat rehtorin mukaan kuitenkin toimineet poikansa kerhoon ilmoittautumisessa aivan oikein.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme