Mainos
Mainos

Ilves hyökkäsi pyykkejä hakeneen naisen kimppuun

Keski-Suomessa on tapahtunut harvinainen hyökkäys, jossa nainen joutui nuoren ilveksen puremaksi rivitalon takapihalla.

Hyökkäys tapahtui Pylkönmäen keskustassa 12. lokakuuta illalla noin puoli yhdeksän aikaan.

Nainen oli ollut noutamassa pyykkejään takapihan pyykkinarulta ilveksen hyökätessä. Nainen sai tilanteessa puremavammat ranteen ja käsivarren alueelle. Nainen tunnisti hyökkääjän kissaeläimeksi, joka oli hämärässä hyökännyt läheisestä metsän reunasta.

Heti tapahtuman jälkeen paikalle saapunut talonmies tunnisti taskulampun valossa takapihalla olleen eläimen nuoreksi ilvekseksi. Paikalla kävi myös suurpetoyhdyshenkilö.

Myös poliisin suorittamassa tutkinnassa hyökkääjäksi on varmistunut purentavammojen perusteella ilves. Hyökkäyksen kohteeksi joutunut naishenkilö kävi vammojensa vuoksi lääkärissä ja sai jäykkäkouristusrokotteen. Naisen vammat ovat paranemassa.

Ilveksen hyökkääminen ihmisen päälle on melko harvinainen tapahtuma, sillä edellinen ilveshyökkäys sattui Virroilla vuonna 2008. Tuolloin nuori ilves puri naista jalkaan aiheuttaen luuhun asti ulottuneen purentavamman.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme