Mainos
Mainos

Imatran rajanylityspaikalla tulipalo – liikenne seis

Imatran rajanylityspaikan tietoliikenneyhteydet ovat poikki aamuisen tulipalon takia, kertoo Kaakkois-Suomen rajavartiosto.

Katkoksen takia rajanylityspaikka joudutaan pitämään edelleen suljettuna. Kaakkois-Suomen rajavartiosto suositteleekin Venäjälle matkustavia ylittämään rajan joko Nuijamaalla tai Vaalimaalla.

Imatran rajatarkastusaseman remontissa olevassa päärakennuksessa sattui aamuyöllä tulipalo. Aseman muuntajahuone on vaurioitunut palossa niin pahoin, että kaikki sähköyhteydet ovat poikki.

Pelastuslaitoksen mukaan palo saatiin nopeasti sammumaan, mutta savuvahingot kiinteistölle ovat suuria. Vielä ei tiedetä, koska rajanylityspaikka voidaan avata.

– Jälkisammutus on jo käynnissä, mutta kestää vielä ainakin tunteja ennen kuin saamme taas sähköä rakennukseen, kertoi kapteeni Heikki Ahtiainen Kaakkois-Suomen rajavartiostosta aamulla.

Ahtiaisen mukaan Imatran rajanylityspaikan kautta tehdään normaalina lauantaipäivänä yhteensä noin 10 000 rajanylitystä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme